Diploma’s en ervaring:
Shiatsu Ryoho opleiding; gebaseerd op de methode van de Japanse meester Namikoshi. Namikoshi speelde een grote rol bij de erkenning van shiatsu in 1956 in Japan door het Ministerie van Volksgezondheid dat shiatsu sindsdien erkend als een effectieve, reguliere behandelwijze.
 
Beroepsopleiding Holistisch Energetisch therapeut.
 
Het geven van de cursussen: 'Energie-bewustwording, Energie en relatie en Stromende energie'.

Shiatsu opleiding Zen-Style; is gebaseerd op de ideeën van Shizuto Masanaga. Masanaga combineerde technieken uit de traditionele massage met de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) en de Westerse kennis over psychologie. Er wordt gewerkt met het klassieke meridiaanstelsel en de 5 elementenleer.

Stoelshiatsu

Aanvullende opleidingen en bijscholingen:

Cupping: is een methode waarbij een glazen of kunststof kop wordt aangebracht op het lichaam. De huid wordt met olie gemasseerd waarna de cups op het lichaam worden geplaatst c.q. bewogen. Het doel is om stagnatie en pijn op te heffen. Spieren en huid worden goed doorbloed, gevoed en ontdaan van afvalstoffen met als gevolg verbetering van klachten en een algehele ontspanning.

Guasha: is een therapie waarbij olie op de huid wordt aangebracht en met behulp van een platte Jadesteen over de huid wordt gewreven, met als doel afvalstoffen op celniveau te verwijderen. De guasha behandeling is voor veel klachten effectief en werkt ook preventief.

Combinaties:
Het is goed mogelijk om verschillende behandelvormen te combineren en zodoende het beste uit alle therapieën te halen en toe te passen.